Misiunea Rhein Vision

   
Schimbările înregistrate pe piață în ultimii ani subliniază nevoia sporită de atenție pentru 5 zone cheie, esențiale pentru opticienii moderni: calitate, gamă de produse, preț, servicii și termen de livrare. Combinația ideală a acestor "5 Excelențe" formează baza pe care a fost creată Rhein Vision.

 
După 20 de ani la conducerea unor companii de renume în industria optică mondială, proprietarii Rhein Vision au decis să pună bazele unei noi companii internaționale, care să combine toate precedentele lor experiențe  pozitive din domeniu.
Utilizarea celor mai recente tehnologii, din Elvetia și Germania, alături de cele mai eficiente practici în afaceri, provenite din cartierul general al Rhein Vision din Olanda, au realizat un fundament excelent pentru dezvoltarea companiei la nivel internațional.
Numele Rhein Vision provine de la fluviul ce traversează țările care au format fundamentul ideologic al celor 5 excelențe: calitatea și gama de produse germană, grija olandeza pentru prețuri, precum și timpul de livrare și serviciile de calitate elvețiană.
 
Așa cum fluviul Rin interconecteză mai multe țări, la fel și Rhein Vision se va extinde în toată Europa, construind noi laboratoare și centre de distribuție, toate având la bază cele 5 excelențe.

Calitatea Serviciilor

Utilajele folosite în laboratoarele Rhein Vision, procesele de lucru precum și programele de pregătire profesională pentru tehnicieni provin din Elveția și Germania, în timp ce managementul de vârf ghidează deciziile din departamentul central din Amsterdam.

 
Prima noastră expansiune către Europa Centrală și de Est a fost Rhein Vision Cehia, laborator ce dispune de certificare ISO 9001:2009. Lentilele produse aici au fost testate și certificate de Institutul pentru Lentile  Hradec Kralove.
Rhein Vision Romania dispune de un laborator de producție în Ploiești, certificat ISO 9001:2009, care ne permite să livrăm lentile de stoc în 24 ore și să procesăm lentilele de comandă în 3 zile; maxim 5 zile – pentru comenzile complexe.

 
Rhein Vision este noua alegere pentru a lucra inovativ și de a fi flexibil la nevoile clienților dumneavostră.